Landscape Architecture (Master Course)

Uncategorised

in International Architecture Competition „Hong Kong Pixel Homes“. Congratulations for Wing Yin Winnie Lo and Team!
more info: https://hongkongpixelhomes.beebreeders.com/

Internat Competition Hong Kong Winnie

in Student Poster Competition “My 3-D Landscape” at International Conference DLA 2017. Congratulations Sarath Sarasan!

"And in additon to Sarath Sarasan Jessica Seriani Hermanto get a prize of 300,00 € for the poster "Siemensbahn and Spreeinsel" and Waquas Wajid 150,00 € for "Spatial and Sensible Planning of Chaotic Metropolitan City Through GIS and Remote Sensing" - congratulations!!!

"Toomaj Goudarznia presented results of his Master thesis experts at the DLA 2017:
Testing the Effectiveness of Augmented Reality in the Public Participation Process: A Case Study in the City of Bernburg.

dla

Vom 7. bis 10. Juni 2017 findet die internationale Konferenz Digital Landscape Architecture DLA 2017 am Standort Bernburg der Hochschule Anhalt statt. Zum Thema Digitalisierung der Stadt organisiert die Hochschule in Kooperation mit dem European Council of Landscape Architecture Schools ECLAS, dem LE:NOTRE Institute und den Berufsverbänden die 18. Tagung im Kurhaus in Bernburg und den anliegenden Räumen der Hochschule Anhalt. Hier treffen sich Landschaftsarchitekten aus über 30 Ländern, um einen Dialog zwischen Wissenschaft und Praxis zu führen.

2. Prize for Yen Nguyen, MLA Hochschule Anhalt

2 Preis Glauchau  BDLAPreisverleihung

mla world map

mla 2014

Our student group  2014 (35 students) come from all over the world, from China, Iran, Vietnam, India, Pakistan, Venezuela, Russia, Syria, Turkey and Germany.

mla 2013

The 26 students came from China, Iran, Irak, Vietnam, India and Syria.

Checklist for International Students [PDF, 100 KB]

Prof. Einar Kretzler